Sol eller regn på Torkels idag?

Idag ska jag jobba extra i baren på restaurang Torkels Terass, http://torkels.se/.
-För bra väder för att hålla stängt och för dåligt för att ha öppet, sa chefen. Vi chansar :)

Inser efter denna vecka att jag hade tur med vädre på min semester, två veckor efter midsommar. Det var helt underbart varmt och soligt, så jag har samlat på mig lite solbränna och kraft. Hoppas det blir detsamma den veckan i augusti som jag är ledig.

Nästa helg blir det kryssning med heldag i Åbo.

Dags att gå ut med Zacke och sedan hoppa i duschen för att dra till Torkels.

Var en sväng till stan idag, fixade en mis...

Var en sväng till stan idag, fixade en misslyckad hårfärgning, köpte en present samt fyndade ett par Lee-jeans, väskor o skärp på Röda Korsets second handbutik på Östgötagatan. På hemväg tar jag bussen från Gullmars. Busschaffisen ser lite farlig ut och när han ställer sig utanför bussen för att vänta in de sista passagerarna börjar han slå skuggpunchar i luften (ser nu också att han bär tjocka skinnhandskar i 25-gradersvärmen). När chaffisen ger helt fel hänvisning om en buss till ett par damer är jag nära att kliva av, men bestämmer mig till slut att sitta kvar o se vad som denna busstur kan ge för äventyr. Det blev en helt vanlig och lugn tur.


Underbara sommar :)

Har nu haft semester i nästan två veckor och har haft sådan tur med vädret. Har bara varit hemma med vår hund Zacke och småpysslat i hemmet och trädgården, träffat vänner mm. Detta är nu sista veckan. Nästa semester blir en vecka i augusti. Då åker vi nog bort ett par dagar. Ska försöka få lite extra kul på helgerna för att ta vara på sommaren och microsemester. 

Nu ska jag ut med Zacke i trädgården och sedan bär det iväg till stan, Långholmen och träffa kompis med hund. Hoppas de funkar ihop.

Sedan kommer min underbara dotter hem från en veckas läger i Italien. Ska bli så kul att höra hur de har haft det.

Sola lagom och njut. Kram



RSS 2.0